Thursday, July 19, 2007

Laboratorija (2)

Laboratorijoj darbo pakanka, galima butu dirbt ir dirbt, jei butu elektra. Nes dirbam kol kas dviese, as ir toks lab technician Mekuria, kuriam viska reikia aiskint ir tikrint, nes pvz biuretej kai turis suzymetas is virsaus i apacia, tai jis nuleidzia, o desimtuju mililitru padalas suskaiciuoja is apacios i virsu.. Aisku galeciau neduot titruot, bet tada nieko negaleciau duot ir is vis letai dirbtume.
Apskritai jis ar jie yra neypatingai tvarkingi, pribarsto i svarstykles, neisvalo, palieka popiereliuus visokius nuo sverimo ir valymo ismetytus ant stalo, indus mieliau plauna pries darba, ne po darbo (kas uzima milijona laiko, pipeciu neimanoma isplaut, kai jos pridziuve).
Rupinasi cia manim kazkas - toks vairuotojas yra misijos, tai pamate, kad as nusvilus saulej, klausinejo kaip sveikata, paklause, ar arbatos nenoriu, sakiau, kad visai noriu, tai atnese toks vaikas (matyt vietoj padavejos) arbatos.
Arbata duoda is tokiu mazyciu stiklinaiciu (koks 100ml) visur ir visada, ir prikrauna daugybe cukraus. Prasiau, kad maziau idetu, tai vis tiek turbut kokius 2 saukstelius vietoj 4 idejo i ta puodeli.

ok, baterija baigias, siunciu