Tuesday, August 21, 2007

Namuose

Sveiki, 2007-08-20
I pietus vakar neisvaziavom, nes upe buvo uztvinus ir viena masina buvo istrigus upeje. Tai pafilmavom, pafotografavom, apsisukom ir grizom kokius 60km atgal. Sekantis bandymas - treciadieni, jei mane isleis is universiteto, nes pagaliau (kas turejo vykti pries menesi ar daugiau) prades rinkos tyrimus turguj, klausines zmoniu, kuo tresia kopustus ir panasiai. As kaip ir tureciau dalyvauti, bet nezinau, ar buciau bent labai naudinga, nes kazkas man turetu nuolat vertejauti. Vakar oras buvo vesus ir dregnas - toks lietuviskas, bet siandien vel atsilo, saule kepina, tai gali buti, kad lis. Kai kurie, pvz Kinfe, gana tiksliai nuspeja, ar lis nakti, ar ne, pagal tai, koks oras diena, bet man dazniausiai nepavyksta..
Vakar vakarienei kepiau zemaitiskus blynus, nes Mary labai patiko patiekalai is bulviu. Siaip pries tai ji bulviu nemego, nes cia bulves gamina tik kaip bulves fri - verda riebaluose, todel jos buna labai riebios. Beda, kad nera krakmolo. Sakiau, reikes pasigaminti is bulviu. Indas sake, kad buna pirkti, bet jis galvoja, kad ten tik skalbiniams krakmolyt tinkamas..
Mary kepe pyraga su sokoladu ’brownies’, nusirasiau recepta, bet cia neturiu, prie progos galesiu atsiusti.
O sestadieni pries lipant i kalnus su Mary ir Davidu darem piknika kalnuose, su bulviniais blynais is pokelio, kur mama atsiunte, prancuziska misraine, sokoladais Mars, Snickers ir Twix (Mary atveze is Adis). Zmones vis ateidavo pasiziuret i mus, bet ka darysi, tenka priprast prie to.. :)
Siandien 3 valandas ryte nebuvo elektros, tai gerai, kad buvau pasiemus savo nerinius vaseliu, tai sedejau lauke ir neriau. Suejo visos valytojos pasiziuret ir sake ”Gobas, gobas”, suprask, labai patiko joms mano krepselis. Tai Davidui krepseli jau praktiskai pabaigiau, liko pabaigt tevo dzono salika ”MANCHI” ir dar pasizadejau Mary bliuzkute numegzt. Teks suspet per tas likusias 4 savaites.. Beje tie siulai - lygtai vilna. Sunku suprast, dazniausiai tos, kurios zino, kas per siulai, nemoka angliskai, o kas moka angliskai, neturi supratimo apie siulus..
Tai va tiek ziniu, nezinia, kada laiska issiusiu, nekalbant jau apie nuotraukas, nes rysys siom dienom visai nepastovus.. Iki!

turguj (1)

turguj (2)

turguj (3)

money money

No comments: