Friday, June 29, 2007


Paukštis

Sveiki,
Pas mus nieko ypatingai naujo, po truputi pradedam vaiksciot i projekto ofisa, niekas nezino is tikro, ka geriau cia mums butu nuveikti, jie patys tikriausiai nezino, kaip cia geriau tuos laukus patresti, ar vien tik slapimu, ar kazkuo daugiau :) Ryt vaziuosim po pietu paziuret eksperimentiniu lauku, Davidas turbut patres laukus, o po to 3 menesius lauks rezultato :). Laboratorijoj sake, kad turi spektrofotometra, kokiu dar prietaisu turi, pamatysim veliau.
Kita savaite atvaziuos Franciska, kuri yra musu koordinatore, gal ji tures kazkokiu konkreciu uzduociu.
Temsta cia tikrai anksti. 19 h jau praktiskai buna suteme. Svinta apie 6 val ryto. Uztai etiopai ir valandas kitaip skaiciuoja. Nuo tada kai prasvinta, prasideda para, 6 ryto yra 12 valanda, po to 1, 2, …, 18 vakaro jiems yra 12 valanda. Tada prasideda naktis ir vel skaiciuojasi nuo 1, 2, … Uodai prasideda nuo 17-18 val vakaro, atsiranda kaip is niekur. Bet I musu kambarius, juo labiau lovas, neprasibrauna, visur yra tinkleliai. Tas tevas John, kuris vadovauja misijai ir visai nepanasus I kuniga, turi projektus kalnuose ir labiau I pietus, tai kada nors prie progos gal mus nusives. O siaip dabar rupinasi kazkiek jis mumis, nuveza I miesta, parodo, kur supermarketas, siandien vakarieniavom su juo prabangiam tusciam restorane.
Vaizdas is restorano
Siaip sako, kad esant turizmo sezonui cia buna pilna zmoniu. Turizmo sezonas- rugpjutis, rugsejis. O dabar tipo lietu sezonas, nors kiek mes buvom cia (2 dienas), dar ne karto nelijo. Temperatura labai gera, butu salciau, butu per salta :). Tevas John taip pat begioja vakarais, reikes kada prisijungt. Siandien jie su Mary (mergina, kuri pradejo cia dirbti neseniai, siemet pabaige vadybos studijas Adis Abeboj) buvo apacioj pasivaiksciot po miska ir mate bezdziones pakeliui. Mes irgi turejom su jais vaziuot, bet pavelavom grizt is ofiso. (Apacia – vieta tarp Chamo ir Abaya ezeru). As maciau bezdzione tik restorane vienam, ji ten vietine gyventoja.
Papaja

Bloga zinia tik ta, kad tevas Johnas nori, kad moketume uz interneta.
Nezinia kodel – ta ju misija gauna belenkiek pinigu projektams. Paziuresim aisku, kiek tai kainuoja, nes kaip ir siulo mums atskira accounta Davido laptopui isirengt.

1 comment:

Rasa said...

O kas tai yra spektrofotometra?