Tuesday, June 19, 2007

Žmonės, su kuriais keliauju




Justė - kelionių draugė į seminarus. Puikiai vairuoja! Išvairuoja 1100km praktiskai be sustojimo ir nepavargsta. Jei praras darbą, galės būt fūristė. Ir šiaip drąsi, organizuota, besiorientuojanti mergina :).



Justė savanoriaus liepos - spalio mėnesiais Pietų Afrikos Respublikoje.





Mūsų "Ethiopian tutorial".
Iš kairės į dešinę:
Stovi:

Moritz, vokietis (buvo Etiopijoj), buvo pakviestas porai dienu papasakoti mums apie situaciją Etiopijoje, projektų vykdymo ir psichologinius sunkumus.

Stefan, vokietis, važiuos kartu su Tomu į Addis Abeba projektui "Safety in household" ar pan. (kad Etiopai nenusitrenktu su savo elektrinem krosnim, kurių laidai neturi izoliacijos). Bėgioja pora kartų per savaitę, dėl šio sutapimo bėgiojome ir seminaro Čekijoje metu.

Vaclav, čekas, ekonomistas, vaziuos su Miriam į vietovę 200km į pietus nuo Addis Abebos kurti vietos gyventojų gaminių parduotuvės. Tiesa, paskutinėmis žiniomis iš Etiopijos, pastatas, kuriame jie turėtų kurti parduotuvę, dar nepastatytas (ir neaišku, ar bus), todėl galbūt jų projektas pakryps kita linkme.

Miriam, vokietė (nors, tiesa, turi itališką pasą, nes vienas tėvų italas, kitas- iš Tuniso), taip pat studijuoja ekonomiką, vaziuos su Vaclav.

Krishan, vokietis (vienas is tėvu - indas), mokosi Environmental engineering, atvažiuos rugsėjo mėnesį į mūsų projektą.



Tupi:
Tamas, vengras, mokosi informatiką. Važiuos su Stefan gerint elektros saugumo. Vienas iš daugelio hobių - lotynų amerikos šokiai.

Pawel, lenkas, musu tutorius. Savanoriavo Ugandoj, kaime valstybinėj -privačioj mokykloj mokė vaikus.

David, prancūzas, mano kolega. Mokosi agriculture. Su juo tą pačią dieną atskrendam, tą pačią grįžtam iš Etiopijos. Taigi, 3 mėnesius praleisiu su žmogumi, kurį man parinko GLEN ir kurį pirmą kartą pamačiau balandžio mėnesį.

No comments: